ÇUKURCA ANAOKULU
Emirşaban Mah. Kaymakam Niyazi Erten Cad. 65/1 Çukurca/Hakkari

VİZYON

Çukurca Anaokulu’nun vizyonu; çocukların gelişim düzeyleri, ilgi alanları ve ihtiyaçlarına göre hazırlanan eğitim programı, bilimsel bilgiyi ön plana çıkaran, sanatsal ve kültürel etkinliklere önem veren, yaratıcılığı destekleyen eğitim anlayışı ve aile katılımına olan desteği ile ulusal ve uluslararası düzeyde bilinen ve tercih edilen bir kurum olmaktır.

MİSYON

Çukurca Anaokulu, okulöncesi eğitimde yeni gelişmeleri takip ederken, sadece çocuklarımıza değil yetişkinlere de günümüz toplumsal ve eğitim koşullarına uygun bilgi vererek, her açıdan ülkemizin en iyi ve diğer benzer kurumlara liderlik edebilecek okullarından biri olmayı hedef edinmiştir.

Okulumuz, Beyaz Bayrak ve Okulum Temiz Belgelerini almıştır.
Öğretim Şekli :YARIM GÜN

YARIM GÜN

İl merkezine uzaklığı 80 km dir. Okulumuz ilçe merkezinde bulunmaktadır.

Yerleşim Yeri Bilgisi

Okulumuz, Emir Şaban Mahallesi´nde bulunmakta olup, evlere yakın bir mesafede bulunmaktadır.

Sportif Etkinlikler

Okulumuzda her gün beslenme öncesi sağlıklı yaşam ve spor alışkanlığı kazandırmak adına tüm öğretmen, öğrenci ve personellerle en az 10 dakika egzersiz yapılmaktadır.

Proje Çalışmaları